Impressum

Pravni podatci poslovnog subjekta


Pravni podatci:

Zorland j.d.o.o. za računalno programiranje
adresa: Šubićeva 67, 10000 Zagreb


email: info@zorland.eu
internet stranica: www.zorland.hr
MBS: 081123969
OIB: 17535637866
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
IBAN: HR17 2340 0091 1108 9581 8, PBZ d.d., SWIFT = PBZGHR2X


Informacije o autorskim pravima:

Grafika i tekstovi na web stranici www.zorland.eu podliježu autorskim pravima tvrtke Zorland j.d.o.o. Logotipi ili logotipi proizvoda ili tvrtki koje ne pripadaju tvrtki Zorland j.d.o.o. podliježu autorskom pravu ostalih proizvođača ili tvrtki. Svaka upotreba sadržaja naših stranica u ne-privatne svrhe zahtijeva naš prethodni pismeni pristanak.


Odgovornost

Ne preuzimamo odgovornost za točnost, potpunost i aktualnost naših stranica. Veze na druge web stranice (linkovi) na našoj web stranici redovito se provjeravaju. Za sve ove veze vrijedi: Želimo naglasiti da nemamo utjecaja na dizajn i sadržaj povezanih stranica. Stoga se izričito ograđujemo od cjelokupnog sadržaja svih povezanih stranica na našim stranicama (našoj početnoj stranici). Ova izjava odnosi se na sve veze (linkove) na našoj početnoj stranici i na sve sadržaje stranica na koje banneri vode.


Zaštita podataka

Korištenje naše web stranice obično je moguće bez pružanja osobnih podataka. Što se tiče naših strana, skupljaju se osobni podaci (na primjer ime, adresa ili adresa e-pošte). Skupljanje osobnih podataka se, koliko je to moguće, odvija na dobrovoljnoj osnovi. Ti podaci neće biti otkriveni trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka. Imajte na umu da prijenos podataka putem Interneta (npr.slanjem e-pošte) može imati sigurnosne propuste. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećim stranama nije moguća. Korištenje kontakt podataka objavljenih u kontekstu obveze otiska trećih strana za slanje neželjenih reklamnih i informativnih materijala izričito je isključeno. Operatori stranica izričito zadržavaju pravo poduzimanja pravnih radnji u slučaju neželjenog slanja podataka o oglašavanju, kao što su spam e-mailovi.


Credits:

Slike i video: www.unsplash.com
Tehnička implementacija: Zorland j.d.o.o.