Zorland jdoo Portfolio projekti, radovi i zadovoljni klijenti

Kako naručiti paket usluga?

Pojašnjenje

Dragi čitatelju, dopustite da vam prvo predstavimo način na koji osiguravamo zavidnu kvalitetu usluge. S obzirom na mnogobrojne upite o cijeni za izradu web stranice koji su često paušalno vrlo teško utvrditi istog trenutka iz razloga što se na tržištu nalaze pružatelji usluga koji kontinuirano spuštaju cijene usluga. Stoga smatramo da je vrlo važno istaknuti da je cijena izrade web platforme, ako usporedimo primjerice sa kupovinom automobila možemo zaključiti da se i automobil može kupiti već po cijeni od 500-njak EUR. No vrlo je upitna kvaliteta takvog automobila, odnosno vrijednost te kupovine koja se dobiva za taj novac, a koja je da oprostite izrazito mala ili nikakva. Što bi značilo da u njega trebate uložiti još dvostruko ako ne i trostruko da bi mogao poslužiti svojoj funkciji.


Stoga, iz realnih i ekonomskih razlika dužni smo vam dati informaciju da tvrtka Zorland j.d.o.o. kao jedan od sudionika na tržištu cijenu izračunava na osnovu radnih sati koje su utrošeni u sam projekt i prema kompleksnosti samog projekta. Radni sati koji su predviđeni za izradu projekta, a formiraju cijenu projekta ovise o specifikacijama i funkcionalnosti web platforme odnosno same izrade web stranice. Na osnovu toga formiramo cijene koje osiguravaju kvalitetnu uslugu kroz personalizirani dizajn. Trudimo se ponuditi paletu usluga ( digitalni marketing, SEO) koje su vezane uz završeni projekt te nam je cilj nastavak suradnje i kontinuiranom razvoju vaših web platformi.


Ukoliko se odlučite na prvi korak a to je da nas kontaktirate uz neku od metoda kontaktiranja (email ili telefon) koje su navedene na ovom webu. Sukladno vašem interesu poslati ćemo vam odgovor u pisanom obliku koji će ovisiti o tome je li specifikacija projekta detaljno precizirana. Odgovor će ako će biti potrebno biti konstruiran da vas uputi na sve komponente i informacije koje su nam bitne za utvrđivanje cijene projekta (ime domene, fotografije, tekstovi, funkcionalnosti i sl.). Nakon toga dostavljamo vam i službenu ponudu na razmatranje. Ako vam ponuda odgovara možete potvrditi ponudu izravno na mail, telefonski ili možemo dogovoriti sastanak gdje nam možete prenjeti svoju ideju i zamisao o tome kako bi projekt trebao izgledati , na kojem dalje utvrđujemo sve detalje i rokove projekta. Nakon toga ukoliko ste zadovoljni sa svim dogovorenim smjernicama projekta, molimo vas da uplatite pola od iznosa ponude (tako je uobičajena praksa da bi se zadovoljile sve strane) za početak radova na projektu. Nakon uplate vam ispostavljamo račun i molimo vas da dostavite radne materijale koje smo prethodno utvrdili, kao što su fotografije i tekstovi nakon kojih krećemo sa izradom projekta. Nakon uplate drugog dijela koje je doznačeno u fakturi i u ugovorenom roku mi ćemo vam isporučiti projekt izrade web stranice i osigurati vam po sporazumu naknadne revizije završenog projekta. Nakon izrade web stranice nudimo vam ugovor o održavanju u trajanju na godinu dana uz besplatan hosting za prvu godinu. Naš cilj je imati stalne klijente jer želimo raditi projekte(web stranice i aplikacije) koje stvaraju ekonomsku korist za klijenta, a društvenu odgovornost prema svim dionicima u društvu među kojima su i naši kljenti shvaćamo vrlo ozbiljno.

Izrada web stranica po vašim željama

Želite li naručiti izradu Web stranice?

Pošaljite upit