Pravila privatnosti


WEB STRANICA tvrtke Zorland i njezini POSJETITELJI

Kao i većina internetskih operatera, tvrtka Zorland j.d.o.o prikuplja informacije koje nisu osobne identifikacije,odnosno onakve kakve web preglednici i poslužitelji obično stavljaju na raspolaganje, kao što je vrsta preglednika, jezična sklonost, mjesto preporuke i datum i vrijeme svakog zahtjeva posjetitelja. Prikupljanje podataka koje koristi tvrtka Zorland j.d.o.o. a koji ne identificiraju osobne podatke, je u svrhu boljeg razumijevanja kako posjetitelji stranice zorland.hr koriste našu web stranicu. S vremena na vrijeme stranica zorland.hr može objaviti podatke koji ne identificiraju osobne podatke, na primjer, objavljivanjem izvješća o trendovima u korištenju svoje web stranice. Zorland j.d.o.o. također prikuplja potencijalno osobne podatke kao što su Internet Protocol (IP) adrese za prijavljene korisnike i korisnike koji ostavljaju komentare na Zorland.hr blogovima / web stranicama. Zorland j.d.o.o. otkriva samo prijavljene IP adrese korisnika i komentare pod istim okolnostima koje upotrebljava i otkriva osobne podatke kao što je opisano u nastavku, osim ako su IP adrese adresa e-pošte i komentari koji su vidljivi i otkriveni administratorima ovog web mjesta.


PRIKLJUČIVANJE PERSONALNO-IDENTIFIKACIJSKIH PODATAKA

Određeni posjetitelji web-lokacija na domeni Zorland.hr odlučuju se za interakciju s društvom Zorland j.d.o.o. na načine koji zahtijevaju od tvrtke Zorland j.d.o.o. prikupljanje osobnih podataka. Količina i vrsta informacija koje Zorland j.d.o.o. okuplja ovisi o prirodi interakcije. Na primjer, molimo posjetitelje koji se prijavljuju na Zorland.hr da daju korisničko ime i adresu e-pošte. Oni koji se bave transakcijama sa Zorland j.d.o.o. traže dodatne informacije, uključujući, po potrebi, osobne i financijske informacije potrebne za obradu tih transakcija. U svakom slučaju, Zorland j.d.o.o. prikuplja takve podatke samo koliko je to potrebno ili prikladno za ispunjenje svrhe interakcije posjetitelja sa Zorland j.d.o.o. i konkretiziranja poslova / projekata. Zorland j.d.o.o. ne otkriva osobne podatke osim onih opisanih u nastavku. Posjetitelji stranice mogu uvijek odbiti dostavu podataka koji identificiraju osobne informacije, uz upozorenje da ih može spriječiti u sudjelovanju u određenim aktivnostima vezanim uz ovu internetsku stranicu.


Prikupljanje statističkih podataka

Zorland j.d.o.o. može prikupljati statistiku o ponašanju posjetitelja svojih web stranica. Tvrtka Zorland j.d.o. može javno prikazati ove podatke ili ih pružiti drugima kooperantima ako se radi na zajedničkom i ugovorenom projektu. Međutim, Zorland j.d.o.o. ne otkriva osobne podatke osim onih opisanih u nastavku.


ZAŠTITA ODREĐENIH OSOBNIH PODATAKA

Zorland j.d.o.o. otkriva potencijalno osobne identifikacijske i osobne podatke samo našim zaposlenicima, izvođačima radova i povezanim organizacijama koje trebaju znati te informacije kako bi ih obradili na stranici www.zorland.hr ili pružili usluge dostupne na zorland.hr web stranicama i (ili) koji su se složili da neće otkriti to drugima. Neki od onih zaposlenika, izvođača radova i povezanih organizacija mogu se nalaziti izvan vaše domovine; pomoću Zorland j.d.o.o. web stranica pristajete na prijenos takvih informacija. Zorland j.d.o.o. neće iznajmiti niti prodavati potencijalno osobne identifikacijske i osobne podatke. Osim svojih zaposlenika, izvođača radova i povezanih organizacija, kao što je gore opisano, Zorland j.d.o.o. otkriva potencijalno osobne identifikacijske i osobne podatke samo kao odgovor na sudski nalog ili drugi legitimni zahtjev države, ili kada Zorland j.d.o.o. u dobroj vjeri vjeruje da je objavljivanje razumno potrebno za zaštitu imovine ili prava Zorland j.d.o.o.-a, trećih osoba ili javnosti u cjelini. Ako ste registrirani korisnik Zorland.hr web stranice i isporučili svoju e-mail adresu, Zorland j.d.o.o. vam povremeno može poslati e-poruku u svrhu informiranja, traženja povratne informacije ili davanja pravovremenih informacija o novostima i promjenama u Zorland j.d.o.o. i našim proizvodima i uslugama. Ako nam pošaljete zahtjev (na primjer, putem e-pošte ili drugog komunikacijskog kanala), pridržavamo pravo objaviti ga kako bismo vam pomogli razjasniti ili odgovoriti na vaš zahtjev ili da nam pomognete poboljšati našu korisničku podršku. Zorland j.d.o.o. poduzima sve mjere razumno potrebne za zaštitu od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništavanja potencijalno osobnih identifikacijskih i osobnih podataka.


Kolačići ili Cookies

Kolačić je niz informacija koje web stranica pohranjuje na računalo posjetitelja, te da posjetitelj preglednik pruža na web stranicu svaki put kada se vraća posjetitelja. Zorland j.d.o.o. koristi kolačiće kako bi pomogao Zorland j.d.o.o.-u identificirati i pratiti posjetitelje, njihovu upotrebu web stranica ww.zorland.hr i njihove postavke pristupa internetu. Posjetitelji www.zorland.hr stranice koji ne žele imati kolačiće postavljene na svojim računalima treba postaviti svoje preglednike odbiti kolačiće prije korištenja Zorland web stranice, uz nedostatak je da određeni oblici Zorland web stranice možda neće ispravno funkcionirati bez pomoći kolačića.


Poslovni transferi

Ako Zorland j.d.o.o. proda ili pripoji svu svoju imovinu drugom poslovnom subjektu, ili u malo vjerojatnom slučaju da Zorland j.d.o.o. prestane poslovati ili ulazi u stečajni postupak, podaci o korisnicima će biti jedan dio od imovine koja se prenosi ili se steče u pravnom postupku od trećih osoba. Prihvaćate da se takvi prijenosi mogu pojaviti i da svaki stjecatelj tvrke Zorland j.d.o.o. može nastaviti koristiti vaše osobne podatke kako je navedeno u ovom pravilu.


Oglasi

Oglasi koji se pojavljuju na bilo kojoj od naših web stranica mogu biti isporučeni korisnicima od strane oglašivačkih partnera, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućuju poslužitelju oglasa da prepozna vaše računalo svaki put kada vam pošalju online oglas za prikupljanje podataka o vama ili drugima koji koriste vaše računalo. Ti podaci omogućuju oglasnim mrežama, između ostalog, da dostave ciljane oglase za koje vjeruju da će vam najviše zanimati. Ova Pravila o privatnosti pokrivaju upotrebu kolačića od strane Zorland j.d.o.o. i ne pokrivaju upotrebu kolačića od strane bilo kojeg oglašavača.


Zahtjev za brisanjem

Web stranica tvrtke Zorland j.d.o.o. ima online postupak koji se odnosi na “Pravo na brisanje”, što znači da organizacija ima postupak u slučaju uklanjanja pojedinačnih podataka iz naše baze podataka s kojom osiguravamo da se učinkovito brisanje odvija odmah nakon podnesenog zahtjeva zahtjeva za brisanjem. Zahtjev za brisanjem zahtijeva valjani razlog za brisanje i uz ovaj zahtjev uključuje povlačenje suglasnosti, kršenje GDPR-a, podatke koji više nisu potrebni za ispunjavanje izvorne svrhe, objekti predmeta podataka iz podataka obrade. Međutim, potrebno je pojasniti da “pravo na brisanje” nije apsolutno pravo.


Pravila privatnosti - promjene

Iako će većina promjena vjerojatno biti manja, Zorland j.d.o.o. može s vremena na vrijeme mijenjati Pravila privatnost, i to u diskreciji. Zorland j.d.o.o. potiče posjetitelje da često provjeravaju ovu stranicu za bilo kakve promjene pravila privatnosti. Ako imate kontakt ili primate newsletter od tvrtke zorland j.d.o.o., možda ćete primiti upozorenje i obavijestiti vas o tim promjenama. Vaše daljnje korištenje ovih stranica nakon bilo kakve izmjene ove Pravila privatnosti će predstavljati vaše prihvaćanje takve izmjene.